torsdag 5 maj 2016

våran kattfamilj

Först så hade vi Lizzy och så kom Busan ,det tog ett tag innan de blev vänner. Lizzy fostrade Busan och bestämde verkligen över henne. Men de hade så mysigt i hop trotts allt. Tyvärr blev Lizzy njursjuk så vi fick lov att tabort henne. Busan sörjde och låg under överkastet och ville inte göra något. Vi pratade om att skaffa en kattunge för att ge henne sällskap och ge henne glädje igen. Det var då vara gråa goa kille Izor kom till oss det blev en katt till flickorna. En speciell kille som gör som han själv vill och kelar på sina egna vilkor . Men han är så go. Busan hade inte löpt men när han kom in i bilden började hon löpa och vi hant inte riktigt med när han blev könsmogen så två blev visst tre.
Den 21 juli på min och busans födelsedag fick våra katter en liten kattunge , bara en.Jag kunde inte sälja henne som vi kom överräns om, puma kom ju på min dag 😀.
så då blev det tre katter i våran familj våran alldeles egna kattfamilj. Busan Izor och Puma.💖
vi har fortfarande vår kattfamilj kvar 😀 våra mysiga härliga speciella katter. För alla katterna är egna på sitt lilla vis, men så älskade och mysiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar