torsdag 24 oktober 2013

Träning

I flera månader läste jag på twitter om olika träningsformer. De jag twittrade med
Tränade flera gånger i veckan, jag läste Paolo Robertos inlägg om att man själv gör
Valet Om man vill ligga på sofflocket eller köra på. I flera månader läste jag och mina egna tankar om att börja träna igen kom sakta men säkert. Helt plötsligt så hade jag bara Bestämt mig att nu var det nog och nu skulle jag i gång. I maj månad började jag gå korta prommisar. I juni så började jag gå på kvällarna efter jobbet och på min lunchrast.Jag började tänka på vad jag stoppade i mig. I juli månad så gick jag varje morgon innan frukost kunde ta en längre cykel tur på em/kvällen. Jag har fortsatt min träning Både zumba (dans) powerwork cykling och styrka. Jag trivs med mig själv och det har gett bra resultat. Jag fortsätter att  göra valet träning för att det är skönt och för att jag mår bättre.
Att kunna gå ut och ta en pw och ränsa huvudet  på en massa tankar är guld värt. Å vet ni vad min huvudvärk som jag  hade under ett årstid kommer mer sällan och det känns bra.
Jag gjorde som på bilden bestämde mig. Satte mål och delmål. Hittade peppning och glöden, glöden finns fortfarande kvar och jag kommer inte välja sofflocket igen. Alla kan hitta hit och nå sina mål bara man bestämmer sig för att kämpa och inte ligga på sofflocket. Sätt på bra musik och gå det är underbart. 

1 kommentar:

  1. Härligt ! Man blir inspirerad.
    Jag håller med till fullo, det blir så mycket enklare med mål för man ser när man har nått ett viss mål. Sen är det bara å köra på.
    Starkt jobbat !
    /M

    SvaraRadera