måndag 28 oktober 2013

Måndag

Min morgon började inte alls bra ,vaknade med huvudvärk och sedan när jag skulle cykla till jobbet hade det blivit punka på framdäcket. :(. Så det fick bli en snabb prommis till jobbet efter som jag blev sen.

Min  dag fortsatte tyvärr i samma anda hela dagen lång. Men väl hemma efter en skön snabb prommis hem så beslutade jag mig för att träna 

Zumba dans blev det .En träning som är bra för hela kroppen.
Magträning ;)
styrka med bandet via olika övningar samt styrka utan band.


När jag fått en rejäl genomkörare i min kropp så valde jag att lägga mig i ett varmt skönt bad för att slappna av. Med tända ljus och avslappningsmusik. När jag gjort allt detta
känndes det mycket bättre i kropp och stjälen. I morgon är det en ny dag med nya utmaningar som jag hoppas på blir de bästa. Får tänka som Tina Thörner sa. Godmorgon du vackra värld. Le och var glad livet blir så mycket lättare om det är kärlek inblandat i den. Hennes bästa tips till sammarbete är att man ska vara nykära för då uppnår man de fantastiska målen ;).



2 kommentarer:

  1. Haha, min måndag började lika hemsk ! jag tänkte vara smart och slippa stockholmstrafiken så jag tog tunnelbanan, tror du inte vi blir kvar i tåget pga tekniska fel ! jag var 20 minuter sen till vårt möte med högsta ledningen. Som tur är så vet jag att alla älskar sitt kaffe svart och två av dom vill ha mjölk. Räddade livet på mig det där kaffet. Lika trevligt att rädda dagen med en fin kopp kaffe från wayns.
    Mitt avslut var att sitta barnvakt åt min kusins barn så det blev lejonkungen och alladin som relaxation, Jag klagar inte älskar barnen så det var mer än trevligt.

    vart fick du tag i magtränings maskinen förresten ?

    /Markus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Marcus tack för att du läser min blogg och att du komenterar mina inlägg.
      Magmaskinen har vi haft ett antal år men den kanske finns bland träningsredskapen på clasolsson
      Eller i någon katalog ;)

      Radera