fredag 28 juni 2013

Midsommar

Vi åkte till vårat smultronställe tillsammans med goda vänner och träffade flera goda vänner på plats nere i Blankaholm. Vi har haft både sol och regn samt åska men hela visstelestiden där var/ är helt underbar. Jag går verkligen ner i varv när jag kommer dit ner. Det är som att det finns ett magiskt lugn i Blankaholm/ Solstadström.

Blankaholms naturcamping  var vi på , "Min" bergshäll som jag älskar att sitta på och låta tankarna snurra och bara andas och gå ner i varv på. jag satt där vid flera tillfällen och såg på den vackra solnedgången. På bryggan satt vi och fiskade , jag var den som fick mest fick jag som är allergisk och inte kan ta i den. En kväll fick jag två och en annan kväll här vid bryggan fick jag nio abborrar. Min älskade fick hjälpa mig hela tiden för så fort jag fick ner metspöt i vattnet så nappade det igen :) till min stora glädje. Tycker det är så rogivande att fiska.  Vi har ätit god mat tagit många sköna promenader  och bara umgåtts och haft det så bra , en härlig midsommar med många skratt och med många nya roliga minnen att minnas <3 Om sanningen ska fram så längtar jag redan ner dit igen, att bara kunna sätta sig på trappen till den lilla stugan med en kopp kaffe och njuta av fågelkvitter och lugnet är så ljuvligt. Ta dagen som den kommer och verkligen njuta av att vara här och nu.
 Om ni får chansen så besök www.blankaholmscamping.se.
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Höll min väderprognos? Jenny jag tycker du skall göra ett fotoalbum i form av en dagbok. Din vän Nils Gunnar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Onsdagen var det fint väder. Lite regn på torsdagen men så kom det fina vädret på torsdagen. Midsommarafton bjöd på regn åska samt solsken. Midsommardagen var det mulet men varmt. Söndagen regn med blandning av sol. Det strular så mkt med att lägga upp bilder på min blogg så det är svårt med dagboksfotoalbum ;)

      Radera