söndag 16 juni 2013

Längesedan

Det är längesedan jag bloggade och jag har massor att skriva om ,men jag tycker det är tråkigt när det inte fungerar att jag lägger upp bilder, det är ju så roligt att få visa upp sina fina alster eller andra bilder som man har tagit , det blir lite mera personligt då tycker jag .

Snart är det i alla fall Midsommar och vi åker till vårat älskade smultronställe , det ska bli underbart.
sedan kommer vi hem och jag arbetar ett par veckor till sedan sätter semestern fart . ;)

För ett tag sedan fick jag en beställning från en tjej på twitter om att hon ville att jag skulle göra födelsedagskort till henne som hon kan ge bort, det blev hela fem stycken :) har tre klara som jag ska skicka till henne i morgon efter jobbet. roligt när någon uppskattar det man har gjort och vill köpa kort av mig. Jag har även gjort ett kort till Ludde som blev sju år i dag ;) vi var och firade honom en snabbis i går :)

Jag har tagit upp min träning med att gå (pw) samt att jag har dansat zumba vid ett par tillfällen igen. Nu i veckan som kommer är det fem veckor sedan jag åt godis. Det känns superbra, jag dricker inte så mkt läsk häller och kaffebröd blir det då och då men inte allt för ofta.  jag försöker tänka på vad jag äter och jag försöker att peppa mig själv. jag har länge känt att jag behöver tänka till igen och det gör jag för att må bra.  Så i morse när min älskade gick till jobbet så var jag ute och gick 5 km och det kändes så bra :) jag lyssnar ofta på Petters musik när jag är ute och går för att jag känner att jag blir peppad och att jag tar mig mot nya mål helatiden :).
I augusti är vi bjudna till Joans och Sara som ska gifta sig , vill ju känna sig lite extra fin när man går på bröllop. <3

Jag ska försöka komma igång och blogga mera igen, eftersom jag tycker det är roligt att skriva.
Jag har dessutom kunnat läst min första hela bok sedan min utmattning vilket känns bra, inte rakt av som jag brukade det tog lång tid men jag är stol över att jag har läst den och har börjat på en ny bok igen.

*Carpe diem
*Gör aktiva val , det är ditt liv
*I världen är du någon , men för någon är du hela världen
*Kvalitén på dina tankar bestämmer också kvalitén på ditt liv.
*Du måste veta vad du vill hitta innan du börjar söka efter det.

1 kommentar:

  1. Nu gör jag kväll! Roligt med födelsedagskorten som du fick sälja. Jag har lovat min Älskade Vacker att jag skall gå ner i vikt men hon tycker inte det gör något om jag är varm. Lyssnar du nån gång på ljudböcker? Jenny du har skrivit stol istället för stolt. I övrigt var det fint att läsa! Nisse

    SvaraRadera